Hlavní nabídka

Obsah stránky

Pomrlinskej biják poprvé v akci

pátek, 02. září 2019 // KNIHOVNA DETAIL

Ve středu 28. 8. se konalo premiérové promítání nově zřízeného budiměřického kina 'Pomrlinskej biják'. Film 'Já, padouch 3' si nenechalo ujít 85 diváků. Vybavení kina bylo zakoupeno v letošním roce z obecních prostředků a s finančním přispěním od Středočeského kraje ze Středočeského fondu kultury a obnovy památek.

Text // Marie Vorlíčková


Na středu 28. 08. od 20 hodin bylo připraveno premiérové promítání letos zaregistrovaného budiměřického kina "POMRLINSKÝ BIJÁK". 

Film Já, padouch 3 určený zejména dětem si nenechali ujít jak účastníci přívesnického tábora se svými vedoucími, tak i mnoho rodičů a prarodičů s dětmi z naší obce a blízkého okolí. Celkem se sešlo kolem 85 diváků. Vstupné se nevybíralo.

Pro všechny bylo před promítáním připraveno opékání špekáčků. Malí návštěvníci kina si během promítání pochutnali na popcornu a pohodlíčko si užili na piknikových dekách, které letos obec zakoupila právě na využití při různých kulturních akcích.

Vybavení letního kina bylo zakoupeno v letošním roce z obecních prostředků a s finančním přispěním od Středočeského kraje ze Středočeského fondu kultury a obnovy památek v rámci tematického zadání Obecní knihovny.

Fotogalerie k článku


Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.