Hlavní nabídka

Obsah stránky

Změna sběru velkoobjemového komunálního odpadu

sobota, 05. prosinec 2020 // ÚŘAD INFORMUJE

Ve snaze reagovat na připomínky a náměty občanů mění obec Budiměřice od roku 2021 způsob sběru velkoobjemového komunálního odpadu. Už nebude nutné čekat na jarní a podzimní termín.

Text // Marek Merhout


Určitě se vám stalo, že jste se potřebovali zbavit velkoobjemového odpadu a museli jste čekat na jarní nebo podzimní termín jeho svozu. Proto jsme se rozhodli od příštího roku pro změnu.

Občané budou mít možnost odevzdat svůj velkoobjemový komunální odpad každý první pracovní pátek v měsíci od 16.00 do 20.00 na obecním provozním dvoře u Svitáka. Během této doby na vás bude čekat zaměstnanec obecního úřadu, který od vás odpad převezme. Společně s velkoobjemovým komunálním odpadem také můžete přivést staré elektrospotřebiče, které je možné u Svitáka rovněž zanechat.

Věříme, že nový způsob vám bude vyhovovat a nakládání s odpady v obci se stane zase o něco komfortnějším. Pro pořádek dodáváme, že prvním termínem bude pátek 8.1.2021.

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.