Hlavní nabídka

Obsah stránky

Emailové upozornění na nový článek na webu

středa, 11. prosinec 2019 // ÚŘAD INFORMUJE

V druhé polovině listopadu obec Budiměřice spustila nové webové stránky a současně s nimi začala fungovat i mobilní aplikace upozorňující na nové články. Nyní nabízíme znovu možnost upozornění i emailem.

Text // Marek Merhout


Pokud jste si již nainstalovali a nastavili mobilní aplikaci napojenou obecní webové stránky, tak vám neunikne žádný nový článek, událost nebo dokument na nich zveřejněný, ať jste kdekoliv, bez nutnosti být před obrazovkou počítače. Pro úplnost je nutné uvést, že zatím funguje pouze pro Android.

Jelikož jsme získali silnou odezvu od občanů, kteří z různých důvodů upřednostňují upozornění formou běžného emailu, tak jsme oslovili dodavatele řešení s žádostí na úpravu programu, aby kromě upozornění do aplikace mohlo být odesláno i na email. A právě tato možnost je od dnešního dne k dispozici.

Z povahy věci je však nutné, aby se zájemci o příjem emailů v systému registrovali. Na registrační formulář je možné vstoupit z obecních stránek přes ikonu „ODBĚR NOVINEK“.

Na formuláři je nutné si zadat tzv. Login nebo-li přihlašovací jméno a Heslo. Oba údaje si prosím zaznamenejte pro možnost budoucí změny údajů. Je možné zadat emailovou adresu i mobilní telefonní číslo. Pokud chcete dostávat pouze emailové upozornění jako doplněk mobilní aplikace, prosím neregistrujte si mobilní telefonní číslo. Do budoucnosti plánujeme napojení systému na SMS bránu, která bude v nutných případech odesílat na registrované telefonní číslo textovou zprávu.

Na stejném formuláři – v jeho dolní části – je možné vstoupit na obrazovku, pomocí které je možné registraci upravit nebo zcela zrušit. Za tímto účelem je nutné si pamatovat Login a Heslo. Pokud heslo zapomenete, je nutné kontaktovat obecní úřad za účelem vyřešení situace.

Věříme, že novinka bude pozitivně uvítána.

 

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.