Hlavní nabídka

Obsah stránky

Batman/Fortnite

sobota, 08. březen 2021 // KNIHOVNA DETAIL

Jedná se o unikátní zahraniční projekt, který se díky Nakladatelství Crew dostal i na český trh. Spojuje tak nejznámějšího komiksového hrdinu Batmana s nejhranější počítačovou hrou na světe Fortnite. První díl vychází již 20.4.2021.

Text // Marie Vorlíčková


Fortnite je jednou z nejpopulárnějších multiplayerových akčních her současnosti, Batman je tím nejpopulárnějším superhrdinou vůbec. Co se stane, když se spojí tyto dva fenomény? Událost roku (a to v mnoha ohledech) – šestidílná minisérie, ve které se Batman, spolu s Catwoman a dalšími postavami, dostanou trhlinou v prostoru do světa Fortnite.

Tímto simultánním vydáním se řadí Česká republika po bok Ameriky, Německa, Itálie, Brazílie a Španělska. Hned v prvním čísle dostanou hráči v těchto zemích k dispozici nový tematický oblek pro Harley Quinn. A pro majitele všech šesti kódu je připraveno něco opravdu velkého – obrněný batmanovský kostým! 

To jsou ale jen bonusy k samotnému skvělému komiksu, který bude pro hráče Fortnite znamenat hlubší ponoření do světa, a odhalení dosud nepoznaných končin a tajemství. Komiks si ovšem užijí i ti, co s Fortnite a vůbec počítačovými hrami nemají žádné zkušenosti. Díky důrazu na Batmana, který vstupuje do neznámého světa a snaží se ho pochopit (a hlavně se z té nekonečné akční smyčky dostat), je snadná orientace i pro hrami nepostiženého čtenáře. A díky zábavnému a napínavému scénáři Christose Cage a sympatické, dynamické a přehledné kresbě skvělého Reillyho Browna, který u nás už zaujal komiksem Deadpool: Drákulova výzva.

Šestidílná série se objeví přímo na novinových stáncích a bude vycházet velkou rychlostí, hned po čtrnácti dnech. První číslo se objeví 20.4. tohoto roku!

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.