Hlavní nabídka

Obsah stránky

Zapojte se s Karantéňanem do výzvy „Napiš příběh, udělej knihu“

úterý, 11. srpen 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Možná víte také o nějakém hrdinovi, nebo byste se jím třeba i sami rádi stali! Zapojte se s Karantéňanem do výzvy „Napiš příběh, udělej knihu“. Až do 31.8. můžete na email karantenan@pamatnik-np.cz posílat fotky svých autorských knih.

Text // Marie Vorlíčková


Karantéňan zastupuje lektorské programy Památníku národního písemnictví, které z důvodu karanténních opatření není možné realizovat. Postava Karantéňana jako superhrdiny odkazuje v tomtéž smyslu na hrdiny dneška – hrdinství v atmosféře koronaviru překračuje hranice fikce a děti se s ním setkávají i v běžném životě. Mohou se tak inspirovat hrdinskými činy obyčejných lidí nebo těmto hrdinům věnovat svůj příběh, o který se Karantéňan prostřednictvím výzvy „Napiš příběh, udělej knihu“ podělí na svých sociálních sítích. 

Možná víte také o nějakém hrdinovi, nebo byste se jím třeba i sami rádi stali! Zapojte se s Karantéňanem do výzvy „Napiš příběh, udělej knihu“. Až do 31.8. můžete na email karantenan@pamatnik-np.cz  posílat fotky svých autorských knih. Karantéňan tři nejlepší z nich vybere a my je necháme svázat a vytisknout. Naše videa vám ukážou, jak na to. Začněte tvořit, psát, ilustrovat a fotky svých autorských prací nám pošlete!

Sledujte Karantéňana na Youtube https://www.youtube.com/watch?v=AdTD57vVKmM&feature=youtu.be , Instagramu https://www.instagram.com/karantenan/  a Facebooku https://www.facebook.com/karantenan1/!

Více na - http://pamatniknarodnihopisemnictvi.cz/karantenan/?fbclid=IwAR3zGtXTAE25DVGdXetomiowuKIL5USm0xej1PGJtp1nPR_kIRH7zaFwgUQ
 

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.