Hlavní nabídka

Obsah stránky

Základní pohybová průprava pro děti

neděle, 10. září 2023 // AKCE V OBCI

Fajn Budiměřice ve spolupráci s Lukášem Novákem připravila pro děti kroužek základní pohybové přípravy.

Text // Marie Vorlíčková


Fajn Budiměřice ve spolupráci s Lukášem Novákem připravila pro děti kroužek základní pohybové přípravy. Tréninky budou zaměřené na celkový rozvoj pohybového aparátu dětí, prováděny zábavnou formou soutěží a her.

Součástí přípravy budou hry zaměřené na koordinaci, sílu, posílení středu těla a zatížení těla vlastní vahou. V trénincích se objeví také prvky sportů jako je fotbal a OCR (sport zaměřený na všestranné zaměření pohybového aparátu).

Kroužek bude probíhat ve Fajn areálu v Budiměřicích s využitím fotbalového a workoutové hřiště. V případě nepřízně počasí je k dispozici cvičebna základní školy.


Lukáš Novák je nejen profesionální trenér, aktivní závodník s tituly mistra a vicemistra ČR v OCR, ale také pedagog věnující se výchově dětí k sportu.


Kroužek bude rozdělen podle věku na mladší děti 6 - 9 let a starší 10 - 13. Tréninky se budou konat ve středu od 14:00 (mladší) a od 15:00 (starší).

Kurzovné na první pololetí (do 31.1.2024, 19 tréninků) je 2.100,- Kč. Děti z Budiměřic mají slevu 20%. Počet dětí na hodině je omezen na 10, aby mohl být zajištěn kvalitní přístup trenéra k tréninku.


Pokud máte zájem napište na email urad@budimerice.cz nebo na telefon 775 995 180.

Patička stránky

Dnes je 28. duben 2024
Svátek má Vlastislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: štafetový závod starší Nymburk

28. duben 2024 // Hasiči

SDH - Nymburk štafetový závod starších.