Hlavní nabídka

Obsah stránky

Pozvánka na soustředění mládeže - Harrachov 2022

středa, 16. květen 2022 // FOTBAL DETAIL

V termínu od 8.6. do 12.6. se uskuteční další ročník fotbalového soustředění přípravky a žáků SK Budiměřice v Harrachově.

Text // Marek Merhout


V minulém roce jsme s družstvem přípravky a žáků ochutnali přívětivost Harrachova, kde jsme strávili 2 noci na soustředění. Protože se vše vydařilo nejen po stránce fotbalové přípravy, ale hlavně si holky a kluci užili spoustu zábavy, tak jsme se rozhodli akci nejen zopakovat, ale prodloužit celkem na čtyři noci.

Soustředění je určeno pro registrované hráčky a hráče SK Budiměřice, jejichž ročník narození je 2007 až 2014

Odjezd autobusem bude ve středu 8.6. odpoledne z Budiměřic. Domů se pak vrátíme v neděli 12.6. po obědě. Cesta zpět bude zážitkem, protože pojedeme vlakem! Ubytování je zajištěno v penziónu Zákoutí v Harrachově v těsné blízkosti (loni pekelně studeného) koupaliště. Součástí ubytování je i snídaně, takže nic nás nezdrží od přesunu na harrachovské hřiště s umělou trávou. Na obědy a večeře budeme chodit do restaurace v centru horského střediska, kde nám chutnalo i minulý červen. Jeden den strávíme na horské túře, ale i když jedním z cílů soustředění je zlepšení fyzické kondice, tak na Čertovu horu nás vyveze lanovka. Samozřejmě hlavní činností bude fotbal. Plánujeme celkem 4-5 tréninkových jednotek. Poslední večer v Harrachově si v příjemném prostředí koupaliště opečeme špekáčky a možná bude i noční bojová hra, které jsme se loni nedočkali. Budou zase klubová trička pro účastníky? Tak jistě .... :-)

Proti minulému roku se délka pobytu v podstatě zdvojnásobila. V kombinaci se zvedáním cen proto muselo dojít k navýšení ceny za účast na soustředění na 2.100 Kč za dítě. V ceně je doprava, ubytování, stravování, pronájem tréninkové plochy, pitný režim a jízdné na lanovku. Dětem je nutné dát pouze kapesné na případné pití v restauraci a občerstvení na výletu, kde si něco koupíme cestou po hřebenech. Celková cena je tak příznivá díky příspěvku z klubové pokladny a získanému grantu od obce Budiměřice (16.925 Kč) - jinak by byla podstatně vyšší.

Jak se přihlásit? V tuto chvíli stačí vypnit online rezervační formulář ZDE. Následně ještě bude nutné vyplnit a podepsat papírovou přihlášku. Údaje k platbě zašleme přihlášeným obratem. Počet míst je omezený a jediným kritériem bude čas provedení rezervace.

Po přihlášení bude rezervace potvrzena soukromou zprávou a následně bude nutné do 2 dní provést platbu na účet klubu 115-108970287/0100. Do poznámky prosím napište "HARR.22 JMENO", kde JMENO je jméno hráče. Pro použití mobilní bankovní aplikace jsme připravili QR kód:

 

Jak to vypadalo loni v Harrachově si můžete prohlédnout v připojené fotogalerii. Popřípadě se podívat na více fotek do Google Photos.

 

 

 

Fotogalerie k článku


Zobrazit celou galerii k článku

Patička stránky

Dnes je 24. duben 2024
Svátek má Jiří

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce