Hlavní nabídka

Obsah stránky

Slevová karta na PHM v Budiměřicích

pátek, 27. červenec 2020 // ÚŘAD INFORMUJE

Občané obce mají možnost na nově otevřené čerpací stanici v Budiměřicích tankovat levněji.

Text // Marek Merhout


Po několika měsících uzavření benzínové pumpy v Budiměřicích došlo na jaře k obnovení jejího provozu firmou Warman s.r.o. Znovuotevření předcházela pečlivá rekonstrukce a údržba, jak technologických zařízení, tak prostoru pro zákazníky.
Na čerpací stanici můžete natankovat kvalitní PHM dodávané společností ČEPRO. Kromě standardních paliv s přimíchanou biosložkou můžete tankovat i paliva aditivovaná bez biopříměsí. Obchod benzínky nabízí široký sortiment chlazených nápojů, automoto doplňků nebo automat na kávu. Kromě této nabídky si můžete zakoupit sladké pečivo nebo také čerstvé chlazené maso z českého chovu. Nechybí ani několik základních potravin pro případ nouze.
Obecní úřad ve spolupráci se společností Warman s.r.o.připravil projekt slevové karty pro naše občany. Držitel karty při tankování paliva obdrží slevu ve výši 0.20 Kč z každého zakoupeného litru. Jak pro získání karty postupovat? Nejjednodušším způsobem je vyplnit online registrační formulář nebo se zastavit přímo obecním úřadu. Žádost bude předána společnosti Warman s.r.o., která vaši kartu zhruba do 10 pracovních dní připraví k vyzvednutí u obsluhy na čerpací stanici.

 

 

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.