Hlavní nabídka

Obsah stránky

Přijďte si zazávodit s velbloudy nebo vyrobit supermošt!

úterý, 02. duben 2019 // KNIHOVNA DETAIL

Text // Marie Vorlíčková


VELBLOUDÍ DOSTIHY vč. rozšíření SUPERPOHÁR

Vydělejte pořádný balík peněz!

Připravit, ke startu, pozor, TEĎ! Největší velbloudí dostihy uprostřed Sahary právě odstartovaly a vy máte jedinečnou možnost vydělat pořádný balík peněz. Stačí si jen vsadit na toho správného „koně“! Ale nebude to tak snadné, sázkařů lačných po výhře je na dostizích spousta. Velbloudi se předhánějí a do poslední chvíle není jisté, který z nich protne cílovou pásku jako první. K úspěchu budete potřebovat správný odhad, včasné rozhodování a samozřejmě i trochu štěstí.

Jednoduchá rodinná hra pro 2-8 hráčů. Hráči v roli egyptských zbohatlíků vsází na velblouda, který závod vyhraje a který naopak prohraje. Není to snadné, jelikož se pořadí v závodu velmi rychle mění. Velbloudí dostihy jsou typickou rodinnou hrou, ale užijí si ji i náročnější hráči, když si budou chtít zahrát něco oddechového.

MOŠŤÁRNA

Hra, co má šťávu

Mezi zvířátky z moštárny není oblíbenější nápoj než je Supermošt! Jeho příprava ale není vůbec jednoduchá věc. Musíte se vydat za svými zvířecími kamarády a sehnat potřebné ingredience. 

Moštárna je originální rodinná hra, která je každou partii jiná. Hráči využívají různá místa ve hře, aby tam provedli speciální akci. Tato místa se v průběhu hry vyčerpávají a nahrazují novými místy. Díky tomu má Moštárna šťávu i po spoustě partiích.

Fotogalerie k článku


Patička stránky

Dnes je 24. duben 2024
Svátek má Jiří

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce