Hlavní nabídka

Obsah stránky

Přihlašování na přívesnický tábor 2022

úterý, 12. duben 2022 // ÚŘAD INFORMUJE

Obec Budiměřice pro děti chystá již 6. ročník přívesnického tábora určeného nejen pro děti z obce z 1. až 9. třídy. Již nyní je možné provést rezervaci na termín 22.8. až 26.8.2022. Neváhejte - počet míst je omezen.

Text // Marek Merhout


Konec srpna pro děti v Budiměřicích tradičně znamená možnost se zúčastnit přívesnického tábora. Letos to bude už 6. ročník v řadě. Obec pro účastníky připravuje zábavný program na 5 dní během pracovního týdne - nejen v Budiměřicích, ale i na výletech na zajímavá místa.

Bohužel vzhledem k cenovému růstu jsme museli oproti minulému ročníku navýšit cenu na 1.150,- Kč pro dítě s trvalým bydlištěm v obci nebo navštěvující naši ZŠ a 2.300,- Kč pro děti ostatní. V této částce je však zajištění obědů, pitného režimu, výletů a samozřejmě táborových vedoucích.

Pokud máte zájem své dítě přihlásit, prosíme vyplňte online registrační formulář. Počet účastníků je omezen, pro výběr bude rozhodující trvalé bydliště v obci a následně čas provedení rezervace. Závazné přihlášky a platby se pak uskuteční do 13.5.2022. Nepředpokládáme takovou variantu, ale samozřejmě pokud by se tábor z důvodu protiepidemických opatření nakonec neuskutečnil, již uhrazené peníze budou vráceny.

Patička stránky

Dnes je 26. duben 2024
Svátek má Oto

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce