Hlavní nabídka

Obsah stránky

Otevření dětského hřiště v Budiměřicích

středa, 07. srpen 2013 // ÚŘAD INFORMUJE

Text // Pavla Zavadilová


Dnes v podvečer jsme zpřístupnili nově zrekonstruované dětské hřiště v Budiměřicích - lépe řečeno - jeho část. Naši nejmenší se mohou vyřádit na prolézačce "tři věžičky", dvou řetězových houpačkách a hlavně na lanové dráze. Koník a žralok na pružině jsou zatím nepřístupné, protože se nachází v části, kde stále ještě probíhá výstavba hřiště na petanque. I po jeho dokončení se k nim děti chvíli nedostanou, protože bude na nově navezenou zeminu vyseta tráva.

Jak to vypadá s Rašovicemi? Rozhodli jsme se dokončit jedno hřiště zcela kompletně a pak přesunout síly do Rašovic. Tam hřiště v podstatě stojí, zbývá pouze upravit dopadovou plochu .... a bude to.

Na tomto místě bych rád požádal jménem obce nejen všechny rodiče, ale i ostatní občany, aby nám pomáhali udržet obě hřiště v bezpečném a nepoškozeném stavu, ať již jde o herní prvky nebo následně vysázenou okrasnou zeleň. Prosíme o dodržování návštěvních řádů, kterou jsou u každého hřiště vyvěšeny na informačních cedulích. Obzvláště majitele pejsků bychom rádi požádali o důsledný úklid stop po jejich miláčcích, brzy budou instalovány koše s pytlíky na psí exkrementy.

Více informací o projektu naleznete v této části obecních stránek.  Zatím nechceme nic slibovat, ale máme pro vás (možná) ještě malé překvapení.

Za projektový team

Marek Merhout

Patička stránky

Dnes je 23. duben 2024
Svátek má Vojtěch

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce