Hlavní nabídka

Obsah stránky

Letošní Velikonoce jsou za námi

pátek, 05. duben 2021 // ÚŘAD INFORMUJE

Za námi jsou již druhé Velikonoce poznamenané pandemií covid-19. Doufáme, že ty následující již prožijeme v radosti a veselí, jak tomu bývalo před příchodem koronaviru.

Text // Marek Merhout


A protože jsme chtěli, alespoň trochu zlepšit už ty letošní, tak jsme připravili tématickou velikonoční stezku nejen pro rodiče s dětmi, ale pro všechny, kteří měli chuť vyrazit na procházku. Okruhy byly dva - jeden v Budiměřicích a jeden v Rašovicích. Výsledek předčil naše veškerá očekávání. Počet  dětí, které dorazily do cíle a poslaly SMS zprávu s tajenkou, dosáhl více než 60! Pro všechny jsme jako odměnu připravili taštičky s malou sladkostí a přáníčkem, které jsme jim během pondělí zavěsili na vrátka. Na stezce jsme ale vídali i mnoho samotných dospělých. Jejich počet šlo pouze odhadnout z toho, že jsme museli několikrát doplňovat odpovědní kartičky na startech. Hodně přemýšlíme, že bychom něco podobného zopakovali na čarodejnice.

Možná jste zaznamenali, že těsně před svátky zmizely z našich zajíčků u úřadu roušky. Sundali jsme je na přání jedné naší spoluobčanky. Právě jako výraz naděje, že se snad konečně blíží lepší časy. Ale vydržme ještě chvíli být opatrní a ohleduplní. Zajíci to už zvládnou, my ještě nemusíme.

 

 

 

 

 

 

 

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.