Hlavní nabídka

Obsah stránky

dTest - Léky přes internet. Nakupujte bezpečně.

úterý, 20. duben 2020 // KNIHOVNA DETAIL

DTest přináší tyto články: Nákup léků přes internet?; Podvodné streamovací služby; Koronavirus a mobilní telefon; Snižte nebezpečí nákazy při nákupu; Jak se brátit virům i podvodníkům.

Text // Marie Vorlíčková


V dnešní době už není žádnou výjimkou objednávat si přes internet léky nebo potravinové doplňky. Zatímco u potravinových doplňků neplatí žádná striktní omezení, pro nabídku volně prodejných léků existují přísná pravidla. Ty na předpis na e-shopech dokonce vůbec nehledejte. Jak se vyhnout podvodníkům a kde si ověřit informace vám podrobně vysvětlíme v našem článku.

Ne každý dává přednost nákupu online. A protože obchody s potravinami i některým dalším zbožím zůstávají otevřené, můžeme vyrazit na nákupy i v těchto dnech. Je ale důležité dodržovat pravidla, která mohou nebezpečí nákazy a onemocnění snížit. Několik praktických rad přinášíme zde.

V jarním období je i za běžné situace dobré dbát více o svou tělesnou a duševní pohodu. Pokud i vás trápí omezená možnost pobytu venku a z povalování u televize se cítíte malátní a rozlámaní, snad vám přijde vhod pár tipů, jak posílit imunitu a zůstat i v těchto dnech fit. Více zde.

Mnozí z nás využívají aktuální nucený pobyt doma ke sledování svých oblíbených seriálů a filmů. I tady se ale vynořila celá řada podvodníků, kteří zvýšeného zájmu o streamovací služby využívají pro své nekalé záměry. Místo filmu tak za své peníze a sdílení osobních informací získáte jen problémy. Více se dočtete zde.

 

 

Facebook like

22×

Share

12×

Chytlo se v síti
Koronavirus a mobilní telefon

Na našem Facebooku vás v posledních dnech zaujal například příspěvek upozorňující na důležitost dodržování hygieny při používání mobilních telefonů. Podle některých studií zde může přežít koronavirus až tři dny! Přiznejme si ale, kdo z nás čistí svůj mobil pravidelně každý den? Více

Článek
Snižte nebezpečí nákazy při nákupu

Vyrazit do obchodu? Proč ne. Je ale třeba přísně dodržovat stanovená hygienická pravidla a neohrožovat zbytečně sebe ani druhé. Praktické rady najdete v tomto článku.

Zjistit více

 

Článek
Jak se bránit virům i podvodníkům

Jarní únava a nedostatek pohybu může mít nepříjemný dopad na naši fyzickou i duševní pohodu. I přes současná omezení ale není třeba házet flintu do žita. Poradíme, jak na to.

Zjistit více

Patička stránky

Dnes je 23. duben 2024
Svátek má Vojtěch

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce