Hlavní nabídka

Obsah stránky

Jak bezpečně platit na internetu

úterý, 10. listopad 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Při internetových nákupech můžete zvolit jak stále oblíbenou formou dobírky, tak i řadu jiných online metod. Ty umožňují zpravidla rychlejší a pohodlnější placení. Čemu je ale potřeba u online plateb věnovat pozornost?

Text // Marie Vorlíčková


Při internetových nákupech můžete zvolit jak stále oblíbenou formou dobírky, tak i řadu jiných online metod. Ty umožňují zpravidla rychlejší a pohodlnější placení. Čemu je ale potřeba u online plateb věnovat pozornost? A jak zvýšit bezpečnost při platbě kartou? Nejen na to vám přinášíme odpovědi v našem videu.

Vyřešte vánoční dárky s předstihem a věnujte předplatné dTestu na rok 2021. Obdarovaný získá ročně 12 tištěných časopisů, přístup do online databáze s výsledky testů, mobilní aplikaci dTest, aplikaci Čtečka dTestu a možnost poslechnout si články prostřednictvím audiotéky.
Pokud předplatné objednáte jako dárek do 11. prosince, zašleme vám navíc prosincové vydání časopisu dTest, které můžete obdarovanému zabalit pod stromeček spolu s dárkovým certifikátem

Patří cereálie jako müsli nebo různé křupinky k vaší oblíbené snídani či svačině? Nebo je rádi jedí vaše děti? Podělte se s námi prostřednictvím dotazníku o to, které cereálie nakupujete, jakým dáváte přednost a jak často je máte na svém jídelníčku. Za odměnu vám brzy nabídneme výsledky velkého mezinárodního testu cereálií.


Ověření e-shopů

Nakupování přes internet je rychlé a pohodlné, bohužel narazit na podvodný e-shop se dá celkem snadno. Proto vám nabízíme praktický ověřovač e-shopů, který na základě recenzí prozradí, zda se jedná o důvěryhodného prodejce.

Zjistit více

 


Bezpečně na internetu

Internet je bezednou studnicí informací a inspirace, kde se dá bez problému strávit celý den. S jeho užíváním jsou ale také spojena určitá rizika. Naše informační brožura vám poradí, jak proplouvat internetovými vodami bezpečně.

Zjistit více


Balené ledové kávy

Ledové kávy jsou oblíbeným nápojem nejen v letních měsících. Jsou ale tyto nápoje vhodné, když toužíte po pořádném kofeinovém nakopnutí? A jak jsou na tom s obsahem kalorií, tuků a cukrů? Vyrovná se energeticky jedna káva velké svačině?

Přečíst článek

 


Doplňky s kolagenem

Výrobci doplňků stravy s kolagenem představují tuto látku jako prostředek proti stárnutí. Jeho užívání by mělo zaručit zdravější klouby, lesklejší vlasy nebo hladší pokožku. Je ale nutné kolagen speciálně doplňovat? Co na to říká věda?

Přečíst článek

Patička stránky

Dnes je 16. duben 2024
Svátek má Irena

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: trénink mladší

18. duben 2024 // Hasiči

SDH - trénink mladší s vodou na hřišti od 17:00 do 19:00 hodin.