Hlavní nabídka

Obsah stránky

dTest - chcete šít doma? Podvodné nákupy ochranný prostředků.

čtvrtek, 26. březen 2020 // KNIHOVNA DETAIL

DTest přináší test šicích strojů, nákupní průvodce a upozorňuje na podvodné eshopy ochranných prostředků a roušek.

Text // Marie Vorlíčková


Už třetí týden zažíváme cosi, s čím nikdo z nás dosud neměl zkušenosti. Ze dne na den jsme museli zapomenout na naše zaběhnuté pořádky a naučit se žít jinak. Mnozí z nás se přesunuli z kanceláří na home office, přestali jsme se vídat s přáteli, stali se z nás učitelé, kuchaři, specialisté na online komunikaci. Nepřetržitě sledujeme zprávy a z nejistoty je nám občas úzko. A jak už to tak bývá, dějí se věci dobré, ale i ty špatné. Vlna šití ochranných pomůcek, která se rozběhla Českem i Slovenskem je neuvěřitelná. Na druhé straně se objevují i tací, kteří na současné situaci chtějí vydělávat podvody. Naštěstí to vypadá, že pozitivní příběhy a solidarita s přehledem převažují.

I my se snažíme pomoci, a tak vám připomínáme náš test šicích strojů a nabízíme tipy a rady, podle čeho vybírat, pokud byste si chtěli takového pomocníka domů pořídit. Zároveň přinášíme i podrobnější informace o tom, na co si dát pozor při nákupu roušek a ochranných pomůcek na internetu. A nezapomínejte, že vaše předplatné je víc než jen tištěný časopis, nabízíme online databázi testůčtečkumobilní aplikaci, přístup do audiotéky nebo web plný zajímavých informací. 

 

Test
Test šicích strojů

Šije celé Česko! Chceme vám proto připomenout náš test šicích strojů pro případ, že byste se do této záslužné činnosti chtěli pustit i vy, ale chybí vám příslušné zařízení. Hlavní důraz jsme kladli na kvalitu šití, ale zajímala nás i multifunkčnost, jednoduchost obsluhy nebo údržba. Většina modelů je aktuálně stále k dostání, tak vám můžeme pomoci s výběrem.

Přečíst celý článek

 

Nákupní průvodce
Jak vybrat šicí stroj

Pokud zvažujete koupi šicího stroje, ale nevíte, na co se zaměřit, poradí vám náš nákupní průvodce. Navedeme vás správným směrem, poradíme, který typ stroje se hodí pro profesionální šití a který bude stačit v případě, že ho potřebujete jen na nenáročné maličkosti. Věříme, že čas investovaný do přípravy se vám následně zhodnotí při nákupu.

Přečíst celý článek

Pozor na podvodníky

Ani nouzový stav spojený s pandemií nemoci COVID-19 nezastavil nepoctivé obchodníky, kteří se snaží na složité situaci co nejvíce vydělat. Zvlášť v případě objednávání a nákupu ochranných prostředků a pomůcek na internetu doporučujeme zvýšenou opatrnost. Více si přečtěte v našem článku.

Facebook like

25×

Share

22×

Chytlo se v síti
Respirátor vs. rouška

Zajímavé informace vám přinášíme nejen v časopise, ale i na sociálních sítích. Na Facebooku vás tentokrát zaujal příspěvek o rozdílu mezi rouškou a respirátorem. Co byste měli nosit, abyste se nenakazili od ostatních lidi (respirátor) a co proto, abyste nenakazili lidi kolem sebe (roušku). Vyzvali jsme naše fanoušky, aby s námi sdíleli své výtvory. Podívejte se! Více

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.