Hlavní nabídka

Obsah stránky

dTest 8/2019

středa, 05. srpen 2019 // KNIHOVNA DETAIL

Text // Marie Vorlíčková


K českému rodinnému stříbru bezesporu patří poctivý světlý ležák plzeňského typu, proto jsme otestovali hned 26 vzorků. Které pivo získalo nejvíce bodů, které nejlépe chutnalo a kde našli odborníci drobné nedostatky? To vše se dozvíte v nejnovějším vydání.

Dále jsme se zaměřili na LCD monitory – zajímal nás poměr ceny, kvality a výkonu. U sportovních dětských kočárků jsme kromě jiných závad opět zjistili nežádoucí chemikálie v použitých materiálech. Pokud plánujete nákup psacích potřeb, dejte si pozor na dětské fixy – odhalili jsme v nich toluen a další škodlivé látky. 

Novinkou v našich testech jsou ekologické zkoušky automobilů, tzv. Green NCAP. To je název nového nezávislého programu podporovaného spotřebitelskými organizacemi a vládami zemí Evropské unie. Díky tomu vám můžeme přinést prvních 17 výsledků testů, které prověřily zátěž, jakou pro přírodu představují nové automobily s různými typy pohonu.

Venku sice panují tropická vedra, ale v dTestu už tak trochu myslíme i na zimu. V nejnovějším vydání jsme se blíže podívali na dřevěné pelety a zaměřili se na kvalitu, výrobu i využití tohoto topiva z pilin. 

Spoustu dalších článků, testů a zajímavých informací se světa spotřebitele najdete také zde.

Fotogalerie k článku


Patička stránky

Dnes je 24. duben 2024
Svátek má Jiří

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce