Hlavní nabídka

Obsah stránky

dTest 3/2021

čtvrtek, 04. březen 2021 // KNIHOVNA DETAIL

Žehličku, vrtačku, pneumatiky i prášek do pečiva. Všechny tyto testy najdete v novém číslo dTestu.

Text // Marie Vorlíčková


Potřebujete žehličku? Díky našemu testu zjistíte, která vyrobí nejvíc páry, která nejlépe žehlí a jak vybrat tu správnou. 

Posvítili jsme si také na vrtačky. S kabelem i bez. Vrtali jsme do dřeva, ale protože mnoho z nás potřebuje sem tam vyvrtat také díru do zdi pro poličku, potrápili jsme testované vrtačky i vrtáním do betonu. 
Víte, že už dnes nepotřebujete skener? Můžete ho plně nahradit některou šikovnou mobilní aplikací pro skenování. Otestovali jsme aplikace jak pro iOS, tak i pro Android. 
Velikonoce jsou letos začátkem dubna, a tak je dobré se na pečení beránků připravit včas. Hodit se vám bude kypřicí prášek – a jak ukázal náš test, mezi prášky mohou být značné rozdíly. Tak schválně, jaké výkony při pečení podávaly klasické prášky s fosfáty a prášky s vinným kamenem?
Kolem Velikonoc se také často přezouvají zimní gumy za letní. Pokud mají vaše letní pneumatiky už leccos za sebou a na další sezonu se nehodí, máme pro vás test pneumatik o rozměrech 205/55 R16 a 225/50 R17. Které vás podrží na suchu i na mokru, se dočtete v dTestu.
Myslíte, že na novou sezonu by bylo nejlepší vyměnit celé auto? V rámci programu Green NCAP jsme testovali ekologickou zátěž 25 oblíbených modelů aut s různými druhy pohonu. Jak velkou ekologickou stopu mají populární vozy jako dieselová Škoda Octavia nebo benzínový Volkswagen Golf? A co hybridy a elektromobily?

Další zajímavé články najdete už teď v březnovém dTestu. Podívejte se také na naše nejnovější video.

Ať s dTestem předejdete pomačkanému prádlu i plechům.

Patička stránky

Dnes je 23. duben 2024
Svátek má Vojtěch

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce