Hlavní nabídka

Obsah stránky

dTest 3/2020

čtvrtek, 27. únor 2020 // KNIHOVNA DETAIL

V březnovém vydání dTestu se můžete těšit na tyto testy: alternativy k masným produktům, letní pneumatiky, mobilní telefony, antiviry, čističe oken a doplňky stravy s kyselinou listovou. Můžete se začíst do článků 'Jíst, či nejíst maso' nebo 'Marketingové triky e-shopů'.

Text // Marie Vorlíčková


Spolu s březnovým vydáním s nejnovějšími testy k vám míří i dva dárky v podobě letáku Než kliknete na objednat a informační brožury Bezpečně na internetu. Z letáku se dozvíte, jak se nenechat napálit při nakupování v e-shopech. Informační brožura vám prozradí, jak bezpečně brouzdat po internetu, jak chránit své osobní údaje nebo jak platit bez rizika online. Tak ať vám dobře poslouží!

V březnu jsme pro vás otestovali:

Rostlinné alternativy masných výrobků - plnohodnotná náhrada masa?

 

Letní pneumatiky - bezpečně a pohodlně za všech podmínek?

 

Mobilní telefony - nové hity mezi špičkovými modely na obzoru?

Antivirové programy pro PC - který vás skutečně ochrání?

 

Čističe oken - jak vyzrát na šmouhy a mastné skrvny?

 

Doplňky stravy s kyselinou listovou - vitamíny, které jsme nenašli?

Článek
Jíst, či nejíst maso?

V současné době přibývá lidí, kteří se snaží omezit spotřebu masa a dalších živočišných výrobků. Někteří se dokonce rozhodli tyto potraviny ze svého jídelníčku úplně vynechat. Zeptali jsme se lékařů a odborníků na výživu na výhody a nevýhody veganské stravy. Je dobré úplně nahradit masné výrobky rostlinnými náhradami?

Přečíst celý článek

 

Článek
Marketingové triky e-shopů

Marketingové nástrahy číhají v kamenných prodejnách i na e-shopech. Častá je situace, kdy je původní cena výrobku uměle navýšena, aby mohla být následně uvedena lákavě vypadající vysoká sleva. Nástrahou může být i narozeninový slevový kupon, který není ve skutečnosti ničím jiným, než protislužbou za poskytnutí osobních údajů.

Přečíst celý článek

Naše aplikace nabízí hned několik užitečných vychytávek. Snadno a rychle si v ní vyhledáte výsledky všech aktuálních i starších testů. Naleznete v ní rozsáhlý katalog nebezpečných výrobků nebo přehled éček. Určitě oceníte nákupního průvodce s radami, jak si správně vybrat například pračku nebo dětskou autosedačku. A možná vám přijde vhod naše spotřebitelská poradna s častými dotazy ohledně odstoupení od smlouvy, reklamací a podobných problémů. Stáhněte si ji na Google Play nebo na App Store.

Patička stránky

Dnes je 25. duben 2024
Svátek má Marek

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce