Hlavní nabídka

Obsah stránky

Čtěme dětem... Čtěme sobě. Kdy jindy, když ne teď...

pátek, 03. duben 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Kdy jindy, když ne TEĎ! A co na to sportovní moderátor Vojtěch Bernatský?

Text // Marie Vorlíčková


Čtěme dětem... Čtěme sobě. Kdy jindy, když ne teď...
Celé Česko čte dětem přináší informace, tipy a nápady.
Číst více
Celé Česko čte dětem se stalo Neziskovkou roku 2017
Informace, tipy, nápady
10. Týden čtení dětem - zapoj se!
Dobré rady pro rodiče...
Rodiče a všichni, kteří mají chuť číst dětem mají nyní výjimečnou příležitost trávit předčítáním a povídáním si o knize nejen symbolických 20 minut denně, ale i déle. Ve výhodě jsou rodiny, kde je předčítání nedílným rituálem každého dne. Ale i těm, kteří dosud nepředčítali, se skýtá jedinečná možnost vzít do ruky knížku a vydat se se svým dítětem do světů, kde nic není nemožné. Zapojte do čtení tatínky! CO “ANO” a CO "NE" PŘI ČTENÍ DĚTEM? Najdete na našem webu. ❤?
Číst více 
Soutěž pro děti
Holky a kluci, nedávno jsme na Facebooku vyhlásili prima soutěž pro Vás na doma! Vyrob si svůj STROM ŽIVOTA nebo-li RODOKMEN. Kreativitě, výtvarným či jiným technikám se meze nekladou. Začni u sebe, svých sourozenců a poté přidej své rodiče, babičky a dědečky. Takže celkem tři generace. Pravidla soutěže najdete na našem webu. Posílejte ještě do 7. 4. 2020. TAK SE DEJ DO TOHO! TĚŠÍME SE!
Číst více
Youtube kanál
Jak čte dětem sportovní moderátor Vojtěch Bernatský a další?
Celé Česko čte dětem má také svůj You Tube kanál. Najdete tam krátké reportáže z našich akcí, Týdnů čtení dětem, projektů, konferencí a také naše osvětové spoty. A brzy přibudou další. Například, jak čte dětem sportovní moderátor Vojtěch Bernatský, herec Arnošt Goldflam, herec a foodbloger Lukáš Hejlík a další. SLEDUJTE NÁS!
Sledujte nás
Dobré rady pro rodiče
Podpořte nás na Facebooku
Budeme rádi, když v zejména v této době nasdílíte naše příspěvky na Facebooku. Inzerujeme soutěže pro děti, dobré rady pro předčítání, zajímavá videa, příběhy, atd. Prosím pomozte nám i v této době, která dává velký prostor pro sdílení společného času a bytí prostřednictvím čtení, doma, v rodině. Víme, že máme na sociálních sítích velké rezervy. Jak na FB, tak na Instagramu. Přivítáme Vaši pomoc, rady, tipy, likování a sdílení:-). Děkujeme!
 
Sdílejte nás 
Dobré rady pro rodiče
Poznačte si NOVÝ TERMÍN
POZOR ZMĚNA TERMÍNU! Jubilejní desátý ročník tradičního celostátního svátku dětí a literatury přesouváme na říjen! Letošní slavnostní inaugurace se vrací po deseti letech na místo, kde probíhala první edice Týdne čtení dětem v ČR, a to do ČESKÉHO TĚŠÍNA. Jak probíhalo devět minulých ročníků? Můžete se podívat ZDE.
 
 
Zapojte se!
Givt.cz
Myslete na nás, když nakupujete na eshopech
Givt.cz je portál, který pomáhá neziskovým organizacím. Jednoduchým přidáním aplikace do prohlížeče můžete při každém nákupu přes eshop přispět také naší organizaci. A POZOR! Jen tím, že zmáčknete tlačítko. Nic neplatíte navíc. To udělá za Vás daný eshop. Prosím naistalujte si Givt.cz a přispívejte na osvětové projekty Celé Česko čte dětem. DĚKUJEME!
 
Givt.cz 

Patička stránky

Dnes je 17. duben 2024
Svátek má Rudolf

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: trénink mladší

18. duben 2024 // Hasiči

SDH - trénink mladší s vodou na hřišti od 17:00 do 19:00 hodin.