Hlavní nabídka

Obsah stránky

Batman Days 2020 - 7. ročník

čtvrtek, 17. září 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Jako každý rok, i letos bude Batman slavit své narozeniny (81 let)! Tentokrát připadly na 19.9. Chystají se k tomu opět akce - pochody cosplayerů, slevy v knihkupectvích. Pro knihovny jsou připravené krásné pracovní listy s tématikou Batmana. Batman bude prostě všude, kam se podíváte.

Text // Marie Vorlíčková


Jako každý rok, i letos bude Batman slavit své narozeniny (81 let)! Tentokrát připadly na 19.9. Chystají se k tomu opět akce - pochody cosplayerů, slevy v knihkupectvích. Pro knihovny jsou připravené krásné pracovní listy s tématikou BatmanaBatman bude prostě všude, kam se podíváte. 

A že vyšlo jeho slavných komiksů opravdu hodně - např. legendy jako je Návrat temného rytíře, Kameňák či Rok jedna. Výkvět autorů naleznete v knize Batman v černé a bílé, můžete se pokochat nádherně malovanými příběhy - Můj temný princ, Zatracení a Evropa, nebo se ponořit do kompletní Snyderovské série počínající Sovím tribunálem (inspirace k právě chystané nové Batmanovské hře) či do řady vycházející pod hlavičkou Znovuzrození hrdinů DC. 

Samozřejmě vyjdou i nové tituly, např. vychází mohutná kniha Batman: Bílý rytíř, za kterou stojí slavný kreslíř a scenárista Sean Murphy. Touto knihou se v Americe odstartovala dospělejší DC řada Black Label, ve které mají slavní tvůrci volné ruce pro nakládání se slavnými hrdiny – u nás z této edice už vyšly úspěšné tituly Harleen a Batman: Zatracení.

Ve dnech 18. až 30.9. bude i letos probíhat na e-shopu Nakladatelství CREW (www.obchod.crew.cz) speciální slevová akce zaměřená na komiksy s Batmanem. Pořídit si je zde budete moct se slevou 25 %. 

 

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.