Hlavní nabídka

Obsah stránky

Velký test roušek a respirátorů je tu

pátek, 27. listopad 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Velký test roušek a respirátorů najdete za týden v časopise spolu s dalšími testy. Nyní ho dTest posílá exkluzivně s předstihem.

Text // Marie Vorlíčková


Rozhodli jsme se reagovat na aktuální situaci a vyslyšet i četná přání vás, našich čtenářů a do prosincového vydání jsme připravili velký test roušek a respirátorů. Za týden ho najdete v časopise spolu s dalšími testy, my vám ho ale nyní posíláme exkluzivně s předstihem.

Vinou koronavirové pandemie se roušky a respirátory staly naším běžným každodenním vybavením. Někteří stále dávají přednost těm šitým, jiní nedají dopustit na jednorázové kupované, které se po použití nemusí prát ani žehlit. A mnozí vsadili na silnější ochranu v podobě respirátorů. Jenomže orientovat se v záplavě nabídek ochranných pomůcek nemusí být vždy jednoduché. Proto jsme se rozhodli otestovat více než 50 ústenek, roušek a respirátorů a zjistit, jak je to s jejich filtrační účinností a prodyšností.

Připomínáme naše stránky www.dtest.cz/koronavirus, kde můžete najít spoustu užitečných informací a informačních článků spojených s koronavirovou situací.

Článek
Jednorázové rukavice – účinná ochrana?

Jednorázové rukavice mohou být účinnou ochrannou proti šíření nákazy. I s nimi je ale třeba dodržovat základní hygienická pravidla. Velmi důležité je zároveň jejich správné sundávání a likvidace po kontaminaci.

Přečíst celý článek

 

Článek
Mytí rukou – dezinfekční gel, nebo mýdlo?

Někdo neudělá bez dezinfekce ani krok, jiný nedá dopustit na klasické mýdlo a teplou vodu. Který z těchto prostředků si s kontaminovaným povrchem poradí lépe? A je mytí vodou a mýdlem zdravější, nebo jen levnější?

Přečíst celý článek

Patička stránky

Dnes je 25. duben 2024
Svátek má Marek

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce