Hlavní nabídka

Obsah stránky

U13 se představila na KÁBA CUP 2022

středa, 18. květen 2022 // FOTBAL DETAIL

Družstvo U13 se premiérově zúčastnilo zážitkového turnaje série KÁBA CUP 2022 v Pátku.

Text // Marek Merhout


Pod názvem KÁBA CUP se skrývá unikátní projekt Jiřího Kabyly organizujícího sérii turnajů pro žákovskou kategorii U13 s rozsahem po celém Středočeském kraji. Z regionálních kvalifikací postupují družstva do finále. Cílem je popularizovat dětský fotbal prostřednictvím zajímavých zážitků a cen. Pro vítězný team celého turnaje například přijede zájezdový autobus a odveze hráče na zápas německé Bundesligy. Zkrátka nepřijdou ani ostatní holky a kluci, protože každý z nich dostane lístek na ligové utkání Slavie Praha.

Letos se do akce poprvé zapojil i team z Budiměřic. Ve středu 18. 05. jsme nastoupili v Pátku celkem k 4 zápasům. Z základní skupině jsme se střetli s FK Dobrovice a SK Sokoleč. Další zápasy nás pak čekaly s TJ Pátek a AFK Nehvizdy. Výsledkově jsme sice úspěch neznamenali, ale pro náš výběr to byla skvělá zkušenost. Bez zápasových zkušeností to nejde a podobné turnaje jsou skvělou příležitostí, jak je sbírat. Z Pátku jsme odjížděli sice bez vítězství, ale s pocitem bezvadně stráveného dne s fotbalem a kamarády.

Fotogalerie: Google Photos

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.