Hlavní nabídka

Obsah stránky

Swič z říše za monitorem - nově v knihovně

středa, 04. březen 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Pro malé nadšence, kteří právě objevují svět elektronických médií, přichází Swič. Mladý hrdina z Říše za monitorem. V osmi knížkách děti naučí, jak se vyhnout nástrahám a nebezpečím, se kterými se na internetu a i v celé říši za monitorem mohou setkat.

Text // Marie Vorlíčková


Pro malé nadšence, kteří právě objevují svět elektronických médií, přichází Swich [swič]. Mladý hrdina z Říše za monitorem. V osmi knížkách děti naučí, jak se vyhnout nástrahám a nebezpečím, se kterými se na internetu a i v celé říši za monitorem mohou setkat.

Swichovi příběhy od Lidije Zavoralové jsou plné poučení, ale i legrace. Poznejte Swiche i vy a stane se pro vaši rodinu a především děti, neocenitelným průvodcem světa Říše za monitorem.

Swich

Počítačoví piráti

Kdo stojí za tím, že se z webu školy ztrácejí jedničky? A jak je možné někomu něco ukrást přímo z počítače? To odhalí Swich v případu počítačových pirátů.

Kniha Swich a falešná výhra

Zrádná fotka

Jak snadno se nevinná fotka může proměnit na veliké zlo pocítí Matěj na vlastní kůži. Ještě že je tady Swich, který vždy ví, jak věci správně vyřešit!

Placeholder

Herní závisláci

Kde končí zábava a kde už začíná závislost to je otázka, která trápí každého rodiče malého hráče. Jak tu hranici poznat pomůže rodičům zjistit Swich.

Placeholder

Ztracené peníze

Přijít o peníze je jednodušší, než si myslíte. Nemusí se vám vykutálet z kapes a ani nemusí dojít ke ztrátě platební karty. Kudy vám peníze mohou utíkat, vám pomůže zjistit Swich.

Placeholder

Hororové video

Ne všechno je určeno pro dětské oči. Ne všemu děti rozumí. Co dělat, když Lada uvidí to, co vidět nemá, to dětem i rodičům poradí Swich.

Placeholder

Princezna chlap

Na internetu, každý může být kým chce. Čemu věřit a na co si dávat pozor to je otázka se kterou Swich rád pomůže.

Placeholder

Virová pohroma

Co se stane když je počítač nemocný? Jak můžou počítač nebo tablet napadnout viry? A jak se počítač léčí? Léky nebo bylinkami? Na doktora si zahraje Swich!

Placeholder

Falešná výhra

Jak je to s výhrami na internetu? Dá se všem věřit? Opravdu můžeme jen tak přijít k drahým dárkům? Čemu věřit a čemu ne nám pomůže rozhodnout Swich.

Placeholder

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.