Hlavní nabídka

Obsah stránky

Spuštění mobilní aplikace k webovým stránkám obce

sobota, 23. listopad 2019 // ÚŘAD INFORMUJE

V rámci nových webových stránek obce uvádíme do provozu i mobilní aplikaci upozorňující na nové události, dokumenty a oznámení. Zasílání informačních emailů bude brzo ukončeno.

Text // Marek Merhout


Se zavedením nových webových stránek obce přichází zásadní změna v elektronické komunikaci směrem k občanům. Obec v nejbližších dnech ukončí zasílání hromadných emailů upozorňující na články, události a dokumenty vyvěšené na úřední desce. Emaily nahrazujeme mobilní aplikací pro vaše chytré telefony. V okamžiku, kdy je na internetových stránkách zveřejněn nový článek, událost nebo je vyvěšen dokument, informace je okamžitě přenesena do vašeho telefonu. Ten vás na takovou událost upozorní notifikací. V telefonu uvidíte stručnou upoutávku na aktualitu (tzv. perex), a pokud vás zaujme, tak si jí proklikem zobrazíte přímo na webu v plném znění. V případě událostí potom aplikace nabízí vychytávku v podobě možnosti přidání do kalendáře ve vašem telefonu.

Aplikace je velmi jednoduchá – jak na instalaci, tak na používání. Po provedení instalace si pouze zvolíte, že chcete odebírat aktuality z naší obce a následně si můžete nastavit, které z kategorií aktualit chcete odebírat. V připojené galerii obrázků naleznete stručný fotonávod pro instalaci a nastavení.

Možnost zatím mají pouze majitelé přístrojů s Androidem, pro telefony Apple bude aplikace dostupná v řádu několika  týdnů.

Fotogalerie k článku

01. - Vyhledejte v Google Play aplikaci Obce na webu a instalujte ji.
Zobrazit celou galerii k článku

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.