Hlavní nabídka

Obsah stránky

Přihlašování na přívesnický tábor 2021

sobota, 08. březen 2021 // ÚŘAD INFORMUJE

Obec Budiměřice v letošním roce plánuje uspořádat již 5. ročník přívesnického tábora určeného nejen pro děti z obce. Již nyní je možné provést rezervaci na termín 23.8. až 27.8.2021

Text // Marek Merhout


Pro děti z obce začínáme na poslední týden prázdnin připravovat další, již pátý, ročník oblíbeného přívesnického tábora. Děti se mohou těšit na 5 zábavných dnů na konci prázdnin, po dobu kterých pro ně bude připraven denní program odehrávající se v nejen Budiměřicích, ale i na výletech na zajímavá místa.

Cena za účast zahrnující veškeré náklady včetně oběda a pitného režimu zůstává na loňských 1.000,- Kč za dítě s trvalým bydlištěm v Budiměřicích nebo navstěvující naší základní školu a 2.000,- Kč za ostatní děti.

Pokud máte zájem své dítě přihlásit, prosíme vyplňte online registrační formulář. Počet účastníků je omezen, pro výběr bude rozhodující trvalé bydliště v obci a následně čas provedení rezervace. Závazné přihlášky a platby se pak uskuteční v květnu letošního roku. Samozřejmě pokud by se tábor z důvodu protiepidemických opatření nakonec neuskutečnil, již uhrazené peníze budou vráceny.

 

Výlet do Kutné Hory (2020)

Paddleboarding na Labi (2020)

 

 

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.