Hlavní nabídka

Obsah stránky

Opatření České pošty v souvislosti s koronavirem

středa, 11. březen 2020 // ÚŘAD INFORMUJE

Česká pošta nás dnes prostřednictvím krajského úřadu informovala o opatřeních přijímaných v souvislosti s epidemií nového koronaviru.

Text // Marek Merhout


Česká pošta nás dnes prostřednictvím krajského úřadu informovala o následujících opatřeních, které přijímá v souvislosti s epidemií nového koronaviru:

"Rádi bychom Vás touto cestou informovali, že v souvislosti s nastalou situací ohledně výskytu koronaviru na území České republiky může dojít k dočasným změnám nebo dokonce omezení v doručování zásilek a v provozu poštovní pobočkové sítě. Tato situace vyžaduje zavedení systémových opatření, která zajistí, aby bylo poskytování poštovních služeb co nejbezpečnější.

V rámci doručovací sítě může Česká pošta v případě vyhlášení plošné karantény na určitém území přejít k tzv. bezkontaktnímu doručování zásilek a složenek. Veškerá opatření jsou preventivní, mají zabránit rychlému šíření nemoci a vstoupí v platnost pouze v případě, že bude krajskými hygienickými stanicemi vyhlášena plošná karanténa. Pokud k této situaci na určitém území dojde, budeme Vás o tom bezodkladně informovat. Bližší informace ke konkrétním službám České pošty naleznete v přiloženém dokumentu.

Co se týká pobočkové sítě, budeme přijímat taková opatření, aby byl minimalizován přímý kontakt mezi zaměstnanci České pošty a klienty. Veškerá opatření budou v případě nutnosti zavedena s maximální snahou eliminovat nutnost dotčené pobočky uzavřít. Pokud by taková situace nastala, budeme Vás rovněž neprodleně informovat."

Vložený dokument

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.