Hlavní nabídka

Obsah stránky

Fotbalové týmy

úterý, 31. červenec 2018 // OSTATNÍ

Text // Marie Vorlíčková


Muži:

V sezoně 2017/2018 jsme skončili na 11. místě s počtem 26 bodů.  Jarní část sezóny byla nejhorší za dobu, co hrajeme 3. třídu. Získali jsme pouze 6 bodů za jediné vítězství  a tři remízy. Pro mě osobně velké zklamání nejen z výsledků, ale hlavně z přístupu některých hráčů. Doufám, že nová sezóna bude lepší.

Garda:

V letošním roce jsme založili historicky první družstvo staré gardy. Na jaře tým odehrál celkem 9 zápasů s bilancí 4 vítězství, 2 remízy a 3 prohry. Na začátek dobrý výsledek, ale to není v našem týmu to nejdůležitější. Hraje se čistě pro zábavu s hráči staršími 35 let bez registrace.  Kdo má chuť se k nám přidat, rádi uvítáme posily.

Dorost:

Do nové sezony 2018/2019 přibude nové mužstvo dorostu, které bude sloučené s dorostem Loučeně. První půlrok se bude hrát na hřišti Loučeně, druhý na hřišti v Budiměřicích.

Martin Herčík

 

Žáci:

Sezóna 2017/2018 byla pro náš tým velice úspěšná. Podařilo se nám vyhrát okresní soutěž žáků 7+1 s 59 body. Zanechali jsme za sebou týmy Poděbrad, Lysé nad Labem, Sadské atd. Z 22 utkání jsme prohráli jediné, ke kterému jsme odcestovali pouze se sedmi hráči. Ve zbytku zápasů jsme bodovali. Po sezóně nás opustilo pět hráčů, kteří budou pokračovat v dorostu. Tímto chceme poděkovat hráčům, rodičům a fanouškům budimeřického fotbalu.

Za hráče: Radomír Němeček, Martin Stránský, Lukáš Fadrhonc, Matyáš Novotný, Vladimír Táborský, Daniel Filip, David Pinkas, Filip Vaňeček, Martin Bureš, Tadeáš Kubín, Vojtěch Mázl, Vojtěch Němec, Filip Kiapeš,  Jakub Štok, Jakub Holeček, Jiří Jeřábek a Vojtěch Ševčík.

Za realizační tým: Miloš Javůrek, Roman Novotný, Tomáš Hoffmann a Josef Provazník.

 

Přípravka:

Mužstvo přípravky odehrálo v sezóně 2017/2018 téměř 20 zápasů. V podzimní části se náš tým potýkal s nedostatkem hráčů, protože někteří starší odešli do družstva žáků. Podzimní výsledky proto nebyly moc příznivé. Malí fotbalisté ale vytrvali a hráli pro radost ze hry. Během zimní přestávky došlo k reorganizaci okresních skupin, které zohledňují výkonost jednotlivých mužstev, bylo zrušeno bodové hodnocení zápasů a výsledková tabulka. V jarní části již naše mužstvo hrálo vyrovnané zápasy a to se projevilo i v náladě týmu.

Ke konci sezóny skončili v trenérských funkcích současní trenéři. Od nové sezóny mužstvo přebírá Aleš Vávra.

Roman Mázl a František Kubín

 

 

Patička stránky

Dnes je 26. duben 2024
Svátek má Oto

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce