Hlavní nabídka

Obsah stránky

Fotbalová garda

sobota, 09. duben 2018 // OSTATNÍ

Text // Pavla Zavadilová


Fotbalisté starší 35 let z Budiměřic a jejich kamarádi z nedalekého okolí se rozhodli založit tým "staré gardy" a zapojit se do neoficiální okresní soutěže gardistů. Nový bílo-modrý dres s vtipnými přezdívkami na zádech si zaplatil každý fotbalista z vlastních peněz. Obec Budiměřice darovala gardistům tři nové míče, které budou používány pouze na zápasy (na tréninky prý stačí staré okopané). 

  

První utkání se uskutečnilo v pátek 6. dubna na fotbalovém hřišti v Budiměřicích za hojného počtu příznivců, kterých se sešlo přes 80.  Prověřit kvality nově sestaveného týmu, který se sešel v počtu 21 hráčů, přijeli fotbalisté z Kovanic. Po prvním poločase byl stav 0:2, po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího, Miloše Javůrka, 1:5. Jediným úspěšným střelcem z domácího týmu byl František Kubín. 

Diváci i fotbalisté si mohli pochutnat na grilovaných klobásách, o které se postaraly Lucka Herčíková a Zuzka Jarešová. 

 

Další zápas se uskuteční v pátek 20. dubna od 17:30 hodin, kdy na hřiště do Budiměřic přijede prověřit domácí tým mančaft z Kamenného Zboží.

 

 

Patička stránky

Dnes je 20. duben 2024
Svátek má Marcela

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.