Hlavní nabídka

Obsah stránky

Fajn léto s knihou 2023

pátek, 03. březen 2023 // ÚŘAD INFORMUJE

Těsně před koncem prázdnin pořádá Knihovna Budiměřice čtyřdenní přívesnický tábor "Fajn léto s knihou". Děti ve věku 6 - 15 let, které rády poznávají a chtějí si užít zábavný závěr prázdnin, můžete začít přihlašovat prostřednictvím webového formuláře na našich stránkách.

Text // Marek Merhout


Pro velký úspěch našich knihovnických akcí si pro děti Knihovna Budiměřice připravila na poslední srpnový týden přívesnický tábor "Fajn léto s knihou".

Do světa knih děti nahlédnou prostřednictvím her, tvořivých dílen a jiných zábavných činností. Na děti čekají výlety nejen po okolí, ale i do Kutné Hory, užijí si dobrodružné hry v přírodě a dokonce se setkají se zajímavým hostem.

Hlavním "stanem" bude Fajn klub v nově otevíraném komunitním areálu v Budiměřicích. Oběd, odpolední svačina a celodenní pitný režim jsou zajištěny v nové restauraci. Samozřejmostí je pojištění dětí. 

Zvýhodněná cena pro děti s trvalým pobytem v obci je 1.100 Kč. Pro ostatní děti jsme stanovili cenu pokrývající naše skutečné náklady, tj. 2.200 Kč. Přihlášky on-line zde. Počet míst je omezený, takže neváhejte, protože zájem bude tradičně vysoký. Při nedostatku míst bude dána přednost dítěti s pobytem v obci, následně podle okamžiku přihlášení.

Organizátorem tábora je Fajn Budiměřice, příspěvková organizace obce. Na všechny děti se již teď  těší Pája a Majka, které dobře znáte z naší knihovny.

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.