Hlavní nabídka

Obsah stránky

dTest - informace o dalších aktivitách - kampaň Chci kamna (n)a pelety

čtvrtek, 05. březen 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Jedná se o kampaň Chci kamna (n)a pelety, jejímž cílem je hromadný nákup pro zapojené spotřebitele, ať už jde o samotná kamna, pelety nebo obě komodity.

Text // Marie Vorlíčková


DTest není jen nezávislou testovací společností, ale plnohodnotnou spotřebitelskou organizací, která vedle samotného testování provozuje mnoho dalších činností. Jde třeba o pomoc v rámci spotřebitelské poradny, osvětu v oblasti spotřebitelských právprovozování srovnávačů, prosazování zájmu spotřebitelů do legislativy a mnoho dalšího.

V posledních letech se stalo součástí dTestu, stejně jako u jiných spotřebitelských organizací v Evropě i ve světě, pořádání hromadných nákupů pro běžné spotřebitele. Zjednodušeně řečeno – pokud více spotřebitelů projeví zájem o určitou komoditu či službu najednou, daří se sehnat dodavatele, kteří pro takovou skupinu nabídnou výhodnější podmínky. Velkou přidanou hodnotou dTestu při těchto akcích je i dohled nad férovostí obchodních podmínek a korektním průběhem celého obchodu.

Jedna taková aktivita právě probíhá:

Jedná se o kampaň Chci kamna (n)a pelety, jejímž cílem je hromadný nákup pro zapojené spotřebitele, ať už jde o samotná kamna, pelety nebo obě komodity.

Pokud byste se chtěli do kampaně ještě zapojit a dozvědět se v tomto týdnu o výsledcích více, navštivte stránku www.chcikamnanapelety.cz a neváhejte se zaregistrovat. Možnost doregistrace je časově omezená a je možná pouze do tohoto pátku 6. března 2020.

Patička stránky

Dnes je 25. duben 2024
Svátek má Marek

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce