Hlavní nabídka

Obsah stránky

Budiměřický budík 2020

středa, 20. červenec 2020 // AKCE V OBCI

Pojďte rozproudit krev a rozběhnout se s Milošem Škorpilem a Lukášem Novákem v Budiměřích!

Text // Marek Merhout


Na poslední srpnový den jsme pro milovníky běhu připravili akci s názvem Budiměřický budík 2020. Skrývá se pod ním 0. ročník běžecké akce pro celou rodinu, který by měl všem zúčastněným rozproudit krev a rozeběhnout se do nového školního roku.
Dospělým běžkyním a běžcům nabídneme výzvu v podobě tratí o délkách 5.000 m (4 okruhy) nebo 2.500 m (2 okruhy). Nezapomněli jsme ani na juniory s 1.250 metry a nejmladší běžce (500 a 100 metrů). Základní okruh startuje ve stínu lip u kostela sv. Prokopa, vede parkem a skrz rezidenční část obce. Většinu povrchu tvoří místní asfaltová komunikace, část potom zatravněná užitková cesta a část mlatová pěšina v parku.
Velkou podporou celé akce je účast guru českého běhu Miloše Škorpila a reprezentanta v OCR Lukáše Nováka, s kterými budeme mít možnost strávit čas před závodem.
Akce začne 31.8.2020 od 14.00. Dětské a juniorské kategorie odstartují v 15.00 a vše vyvrcholí startem na 2.5 a 5 km v 16.30 hod.
Protože začátky jsou vždy těžké, začínáme skromně. Počet účastníků v dospělé kategorii je proto omezený na 150 běžců. Z toho důvodu je nutné se předem registrovat (ZDE). Po obdržení registrace se přihlášeným emailem ozveme s potvrzením účasti a dalšími instrukcemi. Podmínkou účasti je souhlas s podmínkami akce (ZDE),  podpis reverzu při prezenci na místě a úhrada startovného 100 Kč předem na účet (pouze dospělí). V ceně startovného bude originální medaile, pití a malé občerstvení. V případě dotazů můžete kontaktovat organizátory na emailu budim.budik@gmail.com.

 

 

Mapa okruhu o délce 1250 metrů:

 

Akce je připravena ve spolupráci s:

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

 

Sponzoři akce :

https://www.slovart.cz

https://www.salming.cz/ 

https://www.meteoshop.cz 

Patička stránky

Dnes je 24. duben 2024
Svátek má Jiří

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

SDH: závod mladší

27. duben 2024 // Hasiči

SDH - štafetový závod mladších v Nymburce