Hlavní nabídka

Obsah stránky

Benchmarking knihoven

čtvrtek, 28. květen 2020 // KNIHOVNA DETAIL

Naše knihovna se zapojila do 'Benchmarkingu knihoven', tj. vyhodnocování výkonu a kvality činnosti knihoven metodou benchmarkingu.

Text // Marie Vorlíčková


Naše knihovna se zapojila do "Benchmarkingu knihoven za rok 2019", tj. vyhodnocování výkonu a kvality činnosti knihoven metodou benchmarkingu.

Jedná se již o 15. ročník projektu Benchmarking knihoven sběrem dat za rok 2019. V databázi jsou k dispozici data více než 350 knihoven z ČR i SR, se kterými se můžete srovnávat.

V příštích letech čekají knihovny ekonomicky velmi složité roky. Díky srovnávání s knihovnami obdobné velikosti si může každá knihovna snadno zjistit své silné ale také slabé stránky a může sledovat svůj vývoj v delším časovém horizontu. Můžete si také porovnat své výkony se slovenskými knihovnami. Získané tabulky a grafy jsou užitečné pro zpracování výroční zprávy i pro zpracování žádostí či projektů na dotace.

Benchmarking knihoven - jak porovnávat výkony knihoven

 

 

Patička stránky

Dnes je 19. duben 2024
Svátek má Rostislav

Kalendář akcí // na duben

Nejbližší připravovaná akce

Fotbal: SK Budiměřice A

20. duben 2024 // Fotbal

Fotbalové utkání SK Budiměřice A mužů se uskuteční v neděli 20.04.2024 od 17:00 hod proti týmu z TJ Sokol Kněžice, z.s na hřišti v Kněžicích.